Fritz Hansen

Begagnade kontorsmöbler från Fritz Hansen

Alla som har använt kontorsmöbler från Fritz Hansen kan intyga att Fritz Hansen var en sann mästare i sitt hantverk. Möblerna är vackra, funktionella och välgjorda. Det är inte konstigt att Fritz Hansen fortfarande är en av de ledande möbeltillverkarna i världen idag. När Fritz Hansen började 1872 fick han snabbt uppmärksamhet för sina färdigheter som möbelsnickare. Han flyttade från den lilla danska staden Nakskov till Köpenhamn, där hans möbler blev kända för sina rena linjer och enkla mönster. Idag är begagnade kontorsmöbler från Fritz Hansen fortfarande mycket eftertraktade på grund av deras fina hantverk och kvalitet. Företaget har behållit sin plats som en av de ledande möbeltillverkarna i världen, delvis tack vare sitt engagemang för excellens. När du köper återbrukade kontorsmöbler från Fritz Hansen kan du vara säker på att du får en möbel som kommer att klara tidens tand.

Möbeltillverkare med ett arv av legendarisk design

Begagnade kontorsmöbler från Fritz Hansen är mycket eftertraktade av designers och arkitekter på grund av företagets långa historia av samarbete med några av världens mest kända designers och arkitekter. Syftet var att ge designers friheten att skapa möbler och inredningar utifrån sina idéer, som kunde användas i olika miljöer. Dessa samarbeten har resulterat i några av de mest ikoniska möbler som någonsin skapats, till exempel av Arne Jacobsen fåtöljerna Ägget och Svanen, Poul Kjærholms PK22 fåtölj och olika Bruno Mathssons möbler. Återbrukade kontorsmöbler från Fritz Hansen är inte bara snygga och moderna, utan de är också byggda för att hålla länge, vilket gör dem till en klok investering för alla företag.

Köp återbrukad Fritz Hansen kontorsmöbler från Soeco

På Soeco är vi stolta över att kunna erbjuda begagnade kontorsmöbler från Fritz Hansen. Vårat urval av bord och stolar är perfekt för alla kontor, och eftersom vi använder återbrukat material kan du känna dig nöjd med att göra din del för att hjälpa miljön. Dessutom har våra kontorsmöbler från Fritz Hanzen konkurrenskraftiga priser, så du kan spara pengar samtidigt som du är miljövänlig. Så varför inte ta en titt på vårt sortiment idag. Begagnade kontorsmöbler från Fritz Hansen är ett utmärkt sätt att få möbler av hög kvalitet och samtidigt hjälpa miljön.

Soeco på Instagram

Jönköping
+46 36 55 05 000
Stockholm
+46 8 122 042 50
Göteborg
+46 31 76 29 900
[email protected]
Öppettider:
Mån-fred 8–17