Renoverade Kontorsmöbler

Vi renoverar kontorsmöbler och ger ditt kontor ett nytt liv

Vi renoverar kontorsmöbler och strävar efter att fler begagnade möbler som spelat ut sin roll på olika kontor skall återbrukas. Den största påverkan på miljön i en möbels livscykel sker nämligen inte när den används utan i tillverknings- och avfallshanteringsfasen.

Därför innebär det stora miljömässiga besparingar om vi renoverar kontorsmöbler och fler begagnade möbler från kontor kan rekonditioneras och återanvändas. Att just förlänga livslängden på en möbel är den enskilt viktigaste åtgärden i en cirkulär affärsmodell. Det är helt enkelt så att om en begagnad möbel kan rekonditioneras och renoveras istället för att deponeras så sparas det både naturresurser och energi. Soeco har en omfattande och etablerad verksamhet för detta ändamål.

Vi har valt att bara köpa in begagnade kvalitetsmöbler som har goda förutsättningar för återbruk och upcycling. När en möbel kommer in från ett kontor börjar vi alltid med att göra en grundläggande rekonditionering. Det innefattar bl a noggrann avtorkning med efterföljande ångtvättning. Efter detta första steg är många produkter färdiga för att levereras till nya kunder.

  • Vi Renoverar Begagnade Möbler I Samarbetar Med Många Lokala Hantverkare

    Vi kan också gå vidare i processen och skräddarsy möbler helt utifrån våra kunders önskemål. Det innefattar t ex tapetsering i vår egen verkstad.

  • Se fler produkter som vi har i lager
  • Vi samarbetar också med ett flertal lokala hantverkare som hjälper oss med allt från lackering och metallarbeten till foliering, fanéring, lackering och diverse snickerijobb.

    För oss är återbruk av begagnade möbler från kontor en självklarhet!

Soeco på Instagram

Jönköping
+46 36 55 05 000
Stockholm
+46 8 122 042 50
Göteborg
+46 31 76 29 900
[email protected]
Öppettider:
Mån-fred 8–17