Om oss - Kontorsmöbler som ser ut som nya men kostar som begagnade

Soeco brinner för att minska slit-och-släng i kontorsmöbelbranschen. Vi startade 2012 med en grundläggande vision om att på bästa sätt hjälpa till med att bidra till en hållbar värld och ett medmänskligt samhälle.

Det är utgångspunkten för allt som vi gör. Med öppenhet och affärsmässighet skapar vi långsiktiga relationer, vi håller det vi lovar, är dynamiska och utvecklar ständigt vår kompetens. Rent praktiskt så bidrar Soeco till återbruk genom att köpa in begagnade kontorsmöbler av hög kvalitet som företag, institutioner och kommuner vill göra sig av med.

Om kontorsmöblerna är i tillräckligt gott skick rekonditioneras de och vid behov kan de också renoveras eller repareras.

Dessutom förädlar och specialanpassar vi hela eller delar av kontorsmöbler för att skapa nya funktioner och lösningar till våra kunder.

Vår målsättning är alltid att skapa så många användningscykler som möjligt, både för hela möbler och för enskilda komponenter. De kontorsmöbler som inte håller tillräckligt hög kvalité bryter vi ned i beståndsdelar och lämnar till återvinning.

Hos Soeco får du återbrukade kontorsmöbler av hög kvalitet och god design som ser ut som nya men kostar som begagnade. Samtidigt bidrar du till en lite hållbarare värld. Smartare än nytt helt enkelt! Du väljer själv om du vill hyra eller köpa. Vi har hög servicegrad, exakta leveranstider och ger goda garantier.

 • En medmänsklig arbetsplats

  Att ha personal som trivs och
  utvecklas med oss och som är delaktiga
  i skapandet av Soecos framtid är
  viktigt för oss.

  Läs mer om vår medarbetarpolicy
 • Fördelarna med återanvända kontorsmöbler är att de bidrar till såväl ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet
 • Hållbarhet

  Soeco vill förändra den rådande attityden till slit-och-släng inom kontorsmöbelbranschen.

  Läs mer om varför hållbarhet är viktigt för oss

Soeco på Instagram

Jönköping
+46 36 55 05 000
Stockholm
+46 8 122 042 50
Göteborg
+46 31 76 29 900
[email protected]
Öppettider:
Mån-fred 8–17