Leverans och montering

Vi hjälper till med leverans och montering av kontorsmöbler

Soeco är din fullservicepartner när det gäller hållbara kontorsinredningar. För att du som kund blir nöjd med dina nya möbler erbjuder vi egna logistiklösningar.

Vi har säkerställt en stor bredd av kompetenser inom projektledning, förvaring, transport, leverans och montage.Vi levererar och monterar kontorsmöbler med egna bilar i stort sätt varje dag till Lund, Malmö, Landskrona, Helsingborg med flera orter i Skåne.

Vi levererar också regelbundet till städer i mellersta Sverige som Växjö, Borås och Göteborg från vår division i Jönköping. Alltid säkert, snabbt och tryggt. Vid behov ordnar vi självklart leveranser till övriga Sverige.

  • Så Här Går Det Till När vi Levererar Och Monterar

    Vår ansvarige projektledare ser till att vi levererar och monterar dina möbler när det passar dig bäst. Under tiden samlar vi ordern på vårt lager i Dalby eller Jönköping. När leveransen med möblerna körs ut och kommer fram till ditt kontor hjälper våra montörer dig med inbärning och avemballering. De hjälper också vid behov till med montering av hyllor, whiteboards, akustikväggar m.m.

  • Se fler produkter som vi har i lager
  • Eventuella specialsnickerier monteras samtidigt. Vi informerar också om eventuella användnings-och skötselråd.

    När allt är på plats gör vi en slutlig inventering och kvalitetskontroll. Självklart tar vi med oss emballaget när vi kör iväg.

    Vi har fyra olika dedikerade och hjälpsamma team som ständigt är ute och hjälper till med leverans och montering av möbler och inredning från våra egna möbellager.

Soeco på Instagram

Jönköping
+46 36 55 05 000
Stockholm
+46 8 122 042 50
Göteborg
+46 31 76 29 900
[email protected]
Öppettider:
Mån-fred 8–17