Hyr kontorsmöbler av oss och byt så ofta du vill.

Soeco ger dig nu också möjligheten att hyra de kontorsmöbler som du behöver för kortare eller längre tid. Vår målsättning med detta är att till vår cirkulära affärsmodell också addera möjligheten till gemensam konsumtion eller delningsekonomi som det också kallas. Vi vill nämligen att de kontorsmöbler som vi tillhandahåller skall kunna användas och återanvändas så många gånger som möjligt innan vi antingen renoverar, upcyclar eller återvinner dem i sina beståndsdelar.

Det finns många fördelar med att hyra kontorsmöbler istället för att köpa. Du slipper eventuell lagerhållning av möbelöverskott och dessutom arbete med reparation och underhåll. Du behöver inte heller flytta och lagra eller arbetet med att göra dig av med möbler om ni skall byta kontor. Allt detta fixar vi åt dig när du hyr kontorsmöbler av oss!

VI ERBJUDER FULL FLEXIBILITET NÄR DU HYR KONTORSMÖBLER

När du hyr kontorsmöbler av Soeco bidrar det till flexibilitet för ditt företag då din inredning har möjlighet att bli helt funktionsstyrd och behovsanpassad. När du hyr kontorsmöbler av oss har du nämligen full frihet att byta ut dem i takt med förändrade behov på ditt kontor. Ett av konferensrummen behöver kanske snabbt göras om till arbetsplatser för ett team med programmerare eller så vill du kanske skapa en aktivitetsbaserad yta i före detta receptionen? Du betalar således snarare för en funktion än för en specifik kontorsmöbel.

Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan hyra dina kontorsmöbler på ett flexibelt sätt från Soeco.

Scroll to Top